GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Τη συγκρότηση νέου πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες πληροφορίες περί ρήξης με τον Νίκο Μι...

Τη συγκρότηση νέου πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες πληροφορίες περί ρήξης με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή με την οποία αναδείχθηκε βουλευτής.
«Την ίδρυση νέου κόμματος Ελλήνων» γνωστοποίησε ο Η.Κασιδιάρης με ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε στο κανάλι του στο Υoutube.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση του κόμματος δεν έγινε αποδεκτή. «Εγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία» σημείωσε.
Παράλληλα, έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού» και «ισλαμοποίησης της Ελλάδας» και έθεσε ως στόχο του νέου φορέα «τη σωτηρία της πατρίδας».
Το όνομα, το έμβλημα και η πολιτική γραμμή του υπό σύσταση κόμματος αναμένεται να ανακοινωθούν σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση