GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακινήσεις σε νησιά: Ποια έγγραφα πρέπει να έχουν αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι - BINTEO

Στο δεύτερο στάδιο της άρσης των μέτρων περνάμε με την επανεκκίνηση δραστηριοτήτων και την επιστροφή των μαθητών της Γ' Λυκείου σ...

Στο δεύτερο στάδιο της άρσης των μέτρων περνάμε με την επανεκκίνηση δραστηριοτήτων και την επιστροφή των μαθητών της Γ' Λυκείου στις τάξεις. Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι θα επιτρέπεται από αύριο η μετακίνηση προς τα νησιά και μεταξύ των νησιών των ιδιοκτητών και εργαζομένων μόνο σε επιχειρήσεις για τις οποίες έχει ανακοινωθεί η επαναλειτουργία τους από αύριο. Όπως πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς: "Οι ανωτέρω μετακινήσεις επιτρέπονται εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολουμένους με έγγραφη δήλωση των ιδίων και εφόσον πρόκειται για εργαζομένους με έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη.

Στις ανωτέρω δηλώσεις/βεβαιώσεις υποχρεωτικά θα αναφέρονται:

α) Τα στοιχεία του αυτοαπασχολούμενου ή εργαζομένου, δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και ΑΜΚΑ.

β) Ο αριθμός πρωτοκόλλου του πιο πρόσφατου εντύπου που έχει συμπεριληφθεί ο εργαζόμενος και έχει υποβληθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» (πχ είτε το Ε3 της πρόσληψής του είτε το Ε4 του συμπληρωματικού πίνακα ωραρίου είτε Ε8 των υπερωριών, Ε9 πρόσληψη ορισμένου χρόνου).

γ) Το είδος της επιχείρησης με τον αντίστοιχο ΚΑΔ στον οποίο ανήκει.

δ) Ο ΑΦΜ της επιχείρησης.

ε) Ο τόπος, το νησί εργασίας. Οι εν λόγω δηλώσεις/βεβαιώσεις αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση έκδοσης του εισιτηρίου και επιβίβασης στο πλοίο. Ο επιβάτης υποχρεούται να τις έχει συνεχώς μαζί του και να τις επιδεικνύει σε κάθε έλεγχο. Ουδείς εργαζόμενος θα ταξιδέψει στα νησιά χωρίς τα παραπάνω έγγραφα" διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση