GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία από ευρήματα Κινέζων γιατρών: Ο κορονοϊός μεταλλάσσεται με άγνωστους τρόπους

Ανησυχία προκαλούν τα ευρήματα Κινέζων γιατρών σχετικά με τη συμπεριφορά του κορονοϊού. Όπως διαπίστωσαν στη νέα εστία της επιδημίας της ...

Ανησυχία προκαλούν τα ευρήματα Κινέζων γιατρών σχετικά με τη συμπεριφορά του κορονοϊού. Όπως διαπίστωσαν στη νέα εστία της επιδημίας της βορειοανατολικής Κίνας σε σχέση με τα δεδομένα που προέκυψαν από την μελέτη των περιστατικών στην αρχική του εστία της πόλης Γουχάν, υπάρχει αλλαγή της συμπεριφοράς του ιού, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι αυτός μεταβάλλεται κατά άγνωστους τρόπους περιπλέκοντας τις προσπάθειες για την καταπολέμησή του.
Κορυφαίος Κινέζος εντατικολόγος, ο Τσιού Χαϊμπό, ανέφερε στην κρατική τηλεόραση της Κίνας πως διαπιστώθηκε ότι ασθενείς στις περιοχές Τζιλίν και Χελονγκτζιάνγκ φέρουν τον ιό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και χρειάζεται να περάσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα περιστατικά της Γουχάν ώστε να διαγνωσθούν αρνητικοί.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι ασθενείς στη νέα εστία είναι φορείς του ιού για μεγαλύτερο διάστημα της μίας ή δύο εβδομάδων που είχε παρατηρηθεί στην Γουχάν πριν αναπτύξουν τα πρώτα συμπτώματα, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των αρχών στον εντοπισμό των φορέων και την πρόληψη της διάδοσης της ασθένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση