GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή στα γυρίσματα - Κλακέτα στις τηλεοπτικές σειρές με μάσκες, αποστάσεις και χωρίς φιλιά

Έτοιμοι να γυρίσουν στα γυρίσματα είναι οι συντελεστές των τηλεοπτικών σειρών που λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης το...

Έτοιμοι να γυρίσουν στα γυρίσματα είναι οι συντελεστές των τηλεοπτικών σειρών που λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι παραγωγές σταμάτησαν τον Μάρτιο. Η επιστροφή όμως θα γίνει με αρκετές αλλαγές. Γύρω στα μέσα Μαΐου θα επιστρέψουν στο Διαφάνι οι ηθοποιοί και τεχνικοί των "Άγριων Μελισσών".

"Άγριες Μέλισσες": Μπορεί να αλλάξουν και σκηνές από το σενάριο

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς, δήλωσε στο TV Έθνος ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα μέτρα προφύλαξης που έχουν να κάνουν με απολυμάνσεις, μάσκες και γάντια. "Πριν από κάθε γύρισμα θα υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ θα γίνονται και τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού" εξήγησε. Σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που δεν έχουν καταλήξει σε απόφαση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποιες σκηνές από το σενάριο. Σύμφωνα με όσα είπε, πρέπει να γυριστούν ακόμη 40 επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς.

"Δεν με ανησυχεί που θα επιστρέψουμε στα γυρίσματα, γιατί ο παραγωγός μας ο κ. Καραγιάννης θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του, μας έχει διαβεβαιώσει, μέχρι σε βαθμό τρέλας. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, με απολυμάνσεις συνεχώς, θα έχουμε όλα τα μέσα προφύλαξης και θα αρχίσουμε και εμείς σιγά σιγά. Αρχές Μαΐου με μέσα Μαΐου εκεί περίπου θα αρχίσουμε τα γυρίσματα με πολύ χαρά. Θα προτείνω ένα επεισόδιο, εορταστικό, της επανάκαμψης ας πούμε, να παίξουμε όλοι με μάσκες. Αυτό θα ήταν φανταστικό" είχε δηλώσει η Μαρία Κίτσουστη συνέντευξή της στο "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Μην Ψαρώνεις": Κομμένες οι ομαδικές σκηνές - Έρωτας από... απόσταση

Ο σκηνοθέτης της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 "Μην Ψαρώνεις", Πιέρρος Ανδρακάκος, δηλώνει στο TV Έθνος ότι είναι έτοιμοι να αρχίσουν τα γυρίσματα. "Υπάρχει ένα στοκ δύο επεισοδίων και απομένουν να γυριστούν άλλα επτά επεισόδια για την ολοκλήρωση της σειράς. Θα επιστρέψουμε μεν στα γυρίσματα, αλλά κάτω από διαφορετικές συνθήκες αφού θα πρέπει να εφαρμοστούν διάφορα μέτρα προφύλαξης. Το συνεργείο θα φορά μάσκες, θα μένουμε όλοι σε απόσταση και δεν θα γράφουμε ομαδικές σκηνές, ενώ θα κάνουμε και θερμομέτρηση. Θα αποφύγουμε σκηνές με αγκαλιές και φιλιά σε αυτή τη φάση και για να το επιτύχουμε αυτό θα κάνουμε αλλαγές και στο σενάριο" τόνισε.

"8 Λέξεις": Σε στάση αναμονής μέχρι να ανοίξουν τα αεροδρόμια

Σε στάση αναμονής είναι ο παραγωγός και ηθοποιός της σειράς του ΣΚΑΪ "8 Λέξεις", Κούλλης Νικολάου, ο οποίος δήλωσε στο TV Έθνος "Εμείς σταματήσαμε τα γυρίσματα μια εβδομάδα πριν από την επιβολή του lockdown, με την πεποίθηση ότι θα βοηθήσουμε να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός. Και από εκείνη τη στιγμή είμαστε σε αναμονή για το τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Υπάρχει ένα στοκ 30 επεισοδίων που τους λείπει όμως η τελευταία πινελιά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα φινάλε στους τηλεθεατές για τον πρώτο κύκλο. Για να ξεκινήσουμε γυρίσματα στις "8 Λέξεις" πρέπει να ανοίξουν τα αεροδρόμια για να μπορέσουν να έρθουν οι ηθοποιοί που βρίσκονται στην Αθήνα. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Κύπρο και τα γυρίσματα γίνονται κατά βάση στην Κύπρο".

"Κόκκινο Ποτάμι": Απομένουν μόνο γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους

"Πρόθεσή μας είναι να επιστρέψουμε γύρω στα μέσα του Μαΐου αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τις αποφάσεις και τις οδηγίες σχετικά με τον συγχρωτισμό" δήλωσε ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, στο TV Έθνος. "Από την πλευρά μας έχουμε συζητήσει ήδη την λήψη κάποιων προφυλάξεων. Ήδη έχουμε παραγγείλει μάσκες και γάντια για όσους δουλεύουν εκτός σκηνής, όπως επίσης και αντισηπτικά. Απολυμάνσεις θα γίνονται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα. Ευτυχώς τα γυρίσματα που απομένουν είναι όλα σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν δύο έτοιμα επεισόδια, σε ένα μένει ακόμα μία σκηνή για να ολοκληρωθεί και θα χρειαστούν έξι επεισόδια για να πέσουν οι τίτλοι τέλους" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση