GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάιλι Σάιρους: Πόσες φορές λούστηκε στην καραντίνα - ΦΩΤΟ

Την είδαμε να κουρεύει τον σύντροφό της. Την είδαμε και σε διάφορα Live στο Instagram με σταρ πρώτης γραμμής όπως η Σελένα Γκόμεζ, η ...

Την είδαμε να κουρεύει τον σύντροφό της. Την είδαμε και σε διάφορα Live στο Instagram με σταρ πρώτης γραμμής όπως η Σελένα Γκόμεζ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Έιμι Σούμερ. Αλλά φαίνεται πως η  Μάιλι Σάιρους χρησιμοποίησε την περίοδο της καραντίνας για να απέχει όχι μόνο κοινωνικά αλλά και... από την προσωπική υγιεινή, καθώς σε συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ παραδέχτηκε ότι απέφυγε να λούσει τα μαλλιά της όλ οαυτό το διάστημα. Μάλιστα, λούστηκε μόλις δύο φορές και αυτό για να συμμετέχει σε δύο live συνεντεύξεις της στο instagram.

Αν και φορά γάντια πιάτων συμβολικά ώστε να επισημάνει την ανάγκη της καθαριότητας στη διάρκεια της πανδημίας, η Μάιλι δεν θεώρησε στη ζωή της χρήσιμο να διατηρεί καθαρή κώμη.

"Είναι σημαντικό για εμένα να φορώ ό,τι φορά ο καθένας στο σπίτι. Τις φόρμες μου, ένα τοπ, όπως όλοι. Έλουσα τα μαλλιά μου μόλις δύο φορές, μάι για το σόου με τον Έλτον Τζον και μία για τον γερουσιαστή Γουόρεν". Για τη συνέντευξή της με τον πρώην υποψήφιο για την προεδρική κούρσα είπε ότι ήταν πολύ αγχωμένη: "Ήμουν τόσο αγχωμένη που φόρεσα ακόμη και μία ωραία λινή μπλούζα. Δεν έχω ούτε μάι σωστή μπλούζα. Τα πάντα στην ντουλάπα μου είναι κομμένο, ή δέρμα, ή λάτεξ, αλήθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση