GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κλιματιστικά μεταφέρουν τον κορονοϊό; Τι απάντησε ο Σύψας - ΒΙΝΤΕΟ

Μία διαφορετική άποψη σε ό,τι αφορά τα κλιματιστικά και τη μετάδοση του κορονοϊού κατέθεσε σε συνέντευξή του στο Mega o καθηγητής λοι...

Μία διαφορετική άποψη σε ό,τι αφορά τα κλιματιστικά και τη μετάδοση του κορονοϊού κατέθεσε σε συνέντευξή του στο Mega o καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι ο ιός μεταδίδεται από τη χρήση τους.

Τόνισε, πάντως, πως «αυτό που γίνεται χρησιμοποιώντας κλιματιστικά, είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι ασθενής και βρίσκεται στην ακτίνα αέρα του κλιματιστικού, ο ιός, με το κύμα αέρα, μπορεί να μεταφερθεί πιο μακριά από τα δύο μέτρα».

«Το air condition δεν μεταφέρει τον ιό», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πηγαίνει από τον έναν όροφο στον άλλον σε κτίρια που έχουν κεντρικό σύστημα. Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι μπορεί να μεταδοθεί μέσω του κεντρικού συστήματος κλιματισμού».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση