GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική καταγγελία: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να έβρισε χυδαία αντίπαλο

Μια ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε ο Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος όταν αγωνιζόταν στην Ομόνοια φέρεται να δέχθηκε λεκτική “επίθεση” απ...

Μια ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε ο Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος όταν αγωνιζόταν στην Ομόνοια φέρεται να δέχθηκε λεκτική “επίθεση” από τον τότε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο Σέρινταν υποστήριξε ότι ο Κουτρουμπής προσπάθησε να τον προκαλέσει στο γήπεδο με απίστευτες εκφράσεις και ενώ επρόκειτο απλώς για ένα φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρινταν έγραψε στο twitter τα εξής: «Αυτή δεν είναι μια ιστορία που έβγαλα από το μυαλό μου. Αυτός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού (σ.σ. ο Κουτρουμπής), σε ένα παιχνίδι άρχισε να μου λέει: “ελπίζω να πεθάνει η οικογένεια σου. Η γυναίκα σου, η μητέρα σου, ο πατέρας σου, τα παιδιά σου, ελπίζω να πεθάνουν όλοι”. Το περίεργο είναι ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι».

Δείτε το tweet:

Throwback 👀⚽️

When do yous think we will start games back... pic.twitter.com/NfKyaF1SBX

— Tony Watt (@32watto_) May 17, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση