GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη προδίδει τις αδερφές της - Αποκαλύπτει το μυστικό της Δρόσως

Ανατροπές περιμένουν τους φαν της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" καθώς, όπως γράφει το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’...

Ανατροπές περιμένουν τους φαν της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" καθώς, όπως γράφει το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’CLOCK, από τη στιγμή που η Δρόσω και ο Νικηφόρος ανακάλυψαν πως από την ερωτική τους συνεύρεση εκείνη έμεινε έγκυος, οι ζωές όλων πήραν άλλη τροπή.

Η Ασημίνα ακολουθεί το σχέδιο της Μυρσίνης και είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της Δρόσως σαν δικό της και να της το πάρει μέσα από τα χέρια όταν γεννήσει. Η Δρόσω, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να λυτρωθεί και να μη νιώθει ενοχές για την προδοσία απέναντι στην αδελφή της, κάνει ότι της ζητήσει η Ασημίνα. Η Ελένη, όμως, δείχνει τη δυσαρέσκειά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τις αποτρέψει. Είναι σίγουρη πως όλο αυτό θα οδηγήσει και τις δύο στη δυστυχία.

Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Έχουν ορκιστεί πως αυτό θα είναι το μεγάλο τους μυστικό και κανείς δεν θα τις εμποδίσει. Όμως, άθελά της, το μυστικό της Δρόσως θα αποκαλυφθεί σε κάποιον. Από την άλλη, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον όσα σκοπεύουν να κάνουν οι αδελφές της και αποκαλύπτει στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητεί τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Η Ελένη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πιστεύει ότι η Μυρσίνη δηλητηριάζει την ψυχή της Ασημίνας με ένα σχέδιο που μόνο δυστυχία θα φέρει στις οικογένειές τους. Δεν θεωρεί προδοσία το ότι αποκάλυψε το μυστικό των αδελφών της, καθώς νιώθει πως ο Φανούρης ανήκει στην οικογένειά τους και μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση