GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Δύο «εισαγόμενα» κρούσματα στην Κίνα

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τρίτη της αναφέρθηκαν 2 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονο...

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τρίτη της αναφέρθηκαν 2 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, και τα δύο «εισαγόμενα», κατά τον όρο που χρησιμοποιεί το Πεκίνο όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες που φθάνουν στην κινεζική επικράτεια μολυσμένοι από το εξωτερικό. Την προηγουμένη, είχε κάνει λόγο για 1 κρούσμα, επίσης «εισαγόμενο».

Ακόμη γνωστοποίησε τον εντοπισμό 20 νέων περιπτώσεων ασυμπτωματικών φορέων του SARS-CoV-2, από 15 μία ημέρα νωρίτερα.

Πάντα σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας, δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος εξαιτίας της COVID-19.

Ο απολογισμός της πανδημίας στη χώρα — όπου έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά ο νέος κορονοϊός τον Δεκέμβριο — ανέρχεται επισήμως σε 4.633 νεκρούς επί συνόλου 82.883 κρουσμάτων μόλυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση