GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά: Η διακίνηση γινόταν και μέσα στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου

Τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ...

Τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί εμπλέκονται και σε πράξεις διακίνησης ναρκωτικών στις φοιτητικές εστίες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε σπίτια στην περιοχή του Ζωγράφου και σε χώρους και δωμάτια της φοιτητικής εστίας του Πολυτεχνείου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ.

Σημειώνεται, ότι για όλους τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου ανακριτή, στο πλαίσιο σχετικής ποινικής δικογραφίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Στην οικία του πρώτου συλληφθέντα που είναι Έλληνας, 2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 328 γραμμαρίων, συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, πιστόλι, 15 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ. Επίσης, στη συγκεκριμένη οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη επιπλέον μία Ελληνίδα, κατηγορούμενη για ναρκωτικά και όπλα.

Στο σπίτι του δεύτερου Έλληνα συλληφθέντα, 3 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 589,1 γραμμαρίων, γυάλινο βάζο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 5.360 ευρώ.

Στην οικία του ενός Αλβανού, συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του ομοεθνή του συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ακόμα, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση