GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής: Έτσι έγινε το κάλεσμα για τα υπαίθρια πάρτι - Καταγγέλλει διακίνηση ναρκωτικών

Στην ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Τρίτης αναφέρθηκε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς,...

Στην ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Τρίτης αναφέρθηκε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου όταν αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να κάνουν σύσταση στα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί και έκαναν υπαίθριο πάρτι να απομακρυνθούν καθώς απαγορεύεται ο συνωστισμός λόγω κορονοϊού.

"Τα πάρτι ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, τους κάλεσαν μέσω ενός site κάποιοι και μαζεύτηκαν πάνω από 600-700 άτομα. Αφού πήγε η Αστυνομία τη Δευτέρα και τους έκανε συστάσεις να φύγουν επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Χθες εγώ κάλεσα τον υπουργό να προστατεύσει την πόλη", είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

"Χθες ήρθε η Αστυνομία και έγινε μάχη, με μπουκάλια και πέτρες. Δεν έγιναν συλλήψεις, προφανώς δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Το θέμα της πλατείας δεν είναι θέμα κορονοϊού, είναι ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά τα τελευταία, υπάρχει τεράστια διακίνηση ναρκωτικών, δηλαδή κάθε μέρα γίνεται πάρτι", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορμπάς και πρόσθεσε:

"Απαγορεύεται ο συνωστισμός. Ο συνωστισμός προκαλεί μεταφορά του ιού, ο ιός δεν τελείωσε. Η πλατεία του Αγίου Ιωάννου είναι τρία στρέμματα περίπου, με τα παρτέρια, την παιδική χαρά και τα σιντριβάνια ο ωφέλιμος χώρος που μένει είναι 1,5 στρέμμα. Σε 1,5 στρέμμα να μαζευτούν 100 άτομα... Το συγκεκριμένο σημείο στην Αγιά Παρασκευή, δεν ξέρω τι γίνεται στα Εξάρχεια, είναι ίσως αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο σημείο διακίνησης ναρκωτικών".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση