GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τα κορονο-πάρτι στην Ουάσινγκτον η αιτία αύξησης των κρουσμάτων

Οι κάτοικοι στην Ουάσινγκτον που πήγαν σε υπαίθρια πάρτι ή όπως τα λένε "τα πάρτι του κορονοϊού", είναι κατά πάσα πιθανότητ...

Οι κάτοικοι στην Ουάσινγκτον που πήγαν σε υπαίθρια πάρτι ή όπως τα λένε "τα πάρτι του κορονοϊού", είναι κατά πάσα πιθανότητα η αιτία για την αύξηση των κρουσμάτων στην κοινότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών υγειονομικών αρχών αυτή την εβδομάδα. Οι Αρχές ζητούν από τους κατοίκους να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα απομόνωσης.

“Η κοινότητα Walla Walla έλαβε αναφορές για την διοργάνωση "πάρτι COVID-19" στην περιοχή μας, όπου άτομα που δεν έχουν προβληθεί από τον κορονοϊό έρχονται σε επαφή με έναν φορέα της νόσου σε μια προσπάθεια να νοσήσουν. Καθώς τα κρούσματα στην Walla Walla County συνεχίζουν να αυξάνονται, οι υγειονομικές αρχές συστήνουν αυστηρά να παραμείνετε σε επιφυλακή και να αποφύγετε επαφές ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της νόσου" τονίζεται.

Όσοι λαμβάνουν μέρος στα εν λόγω πάρτι προσπαθούν σκόπιμα να κολλήσουν τον κορονοϊό για να αναπτύξουν ανοσία, κάτι ανάλογο γινόταν και στο παρελθόν με άλλες νόσους όπως η ανεμοβλογιά. Όμως καθώς για τον κορονοϊό δεν υπάρχει ακόμη φάρμακο ή εμβόλιο, αυτές οι συγκεντρώσεις είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες. Η Διευθύντρια του Τμήματος Υγείας της κοινότητας, Μέγκαν ΝτεΜπολτ, χαρακτήρισε αυτά τα πάρτι απαράδεκτα και ανεύθυνα. "Τουλάχιστον 25 άτομα από την κοινότητά μας νοσηλεύονται λόγω αυτών των "COVID-19 πάρτι" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση