GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ετοιμάζει ειδικό "πακέτο" για τον Πολιτισμό

Ειδικό «πακέτο» για την στήριξη του Πολιτισμού και των ανθρώπων του, ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ώ...

Ειδικό «πακέτο» για την στήριξη του Πολιτισμού και των ανθρώπων του, ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ώστε να απαλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στον κλάδο του Πολιτισμού από το γεγονός ότι φέτος το καλοκαίρι «εκ των πραγμάτων ο συγχρωτισμός σε ανοικτούς χώρους δεν θα μπορεί να γίνει με τις ίδιες διαδικασίες και με τους ίδιους κανόνες που γινόταν πάντα μέχρι σήμερα».

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει ήδη επεξεργαστεί προτάσεις στήριξης του κλάδου, ενώ σχετικά ερωτήματα έχουν τεθεί και στην Επιτροπή Επιστημόνων, η οποία αναμένεται να αποφανθεί σχετικά την ερχόμενη Τρίτη.

Ο κ. Μητσοτάκης μετά τις αποφάσεις της Επιτροπής, αναμένεται να συγκαλέσει διυπουργική σύσκεψη για τον Πολιτισμό στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού, αλλά και των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, προκειμένου να καταλήξει στο πακέτο στήριξης του κλάδου του Πολιτισμού.

Να θυμίσουμε πως οι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης που έχει πάρει η Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση