GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε γιαγιά η Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η κόρη μου είναι πλέον μαμά - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εγκυμοσύν...

Καλεσμένη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της κόρης της και το αν της έχει λείψει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι είναι πλέον γιαγιά καθώς το βράδυ της Τετάρτης γέννησε η κόρη της.

«Έχω τρελαθεί εντελώς. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαρίσα είναι μαμά. Είναι ζόρι, για μένα είναι το κοριτσάκι μου που θέλει φροντίδα. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ενός ανθρώπου, μου φαίνεται εξωπραγματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Τόνισε επίσης ότι «ήταν ζόρικα τα πράγματα στη γέννα της κόρης μου αλλά σημασία έχει ότι είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους».

«Το μωρό είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Εύχομαι ο εγγονός μου να έχει υγεία, τύχη και να είναι δουλευταράς. Δεν έχω δει τον εγγονό μου, ούτε στο γάμο της κόρης μου μπόρεσα να πάω λόγω καραντίνας. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα ανοίξουν λίγο τα πράγματα για να κατέβω στην Πάτρα. Το όνομα του εγγονού μου θα είναι...Διονύσης. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα του επιτρέψω να με λέει γιαγιά ή Χριστίνα», πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Τέλος, ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε αν της έχει λείψει η τηλεόραση, με τη Χριστίνα Λαμπίρη να απαντά: «Μου έχει λείψει η δουλειά. Από την άλλη, δεν σημαίνει ότι είμαι πανέτοιμη σε όλες τις συνθήκες».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση