GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Κακοκαιρία-εξπρές με βροχές και ισχυρούς ανέμους - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Το ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια, το οποίο επηρεάζει τη χώρα μας από την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρ...

Το ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια, το οποίο επηρεάζει τη χώρα μας από την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών κινήθηκε νοτιότερα και προκάλεσε βροχές στα βόρεια και στη συνέχεια στα κεντρικά τμήματα της χώρας.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας ήταν οι ισχυροί άνεμοι. Κατά το πέρασμα του μετώπου κατεγράφησαν μεγάλες ριπές ανέμου, με την έντασή τους να φτάνει τα 97 km/h στην Παξιμάδα Καρύστου. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι τοπικές βροχές που σημειώνονται στα κεντρικά σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια τμήματα και έως το τέλος της ημέρας θα σταματήσουν και εκεί. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη, όπου τις θερμές ώρες προβλέπονται τοπικοί όμβροι. Οι βροχές στην Πελοπόννησο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στον χάρτη παρουσιάζονται τα αναμενόμενα ύψη βροχής για τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση