GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι θα λειτουργούν τα κολυμβητήρια - Τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται

Έχουν δοθεί κατευθυντήριες και για τη λειτουργία των κολυμβητηρίων. Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού́ Πολεμικής Αεροπορίας, Υ...

Έχουν δοθεί κατευθυντήριες και για τη λειτουργία των κολυμβητηρίων. Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού́ Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης. Χατζηγεωργίου στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, είπε ότι μαζί με το θέμα των γυμναστηρίων, έχει συζητηθεί από την επιτροπή και έχουν δοθεί κατευθυντήριες οδηγίες.
Η πρώτη από αυτές αφορά στην τήρηση των αποστάσεων κατά τη διάρκεια της άθλησης σε πισίνες, η δεύτερη έχει να κάνει με το νερό και τη χλωρίωση του. «Θα πρέπει να υπάρχει μία συγκεκριμένη συγκέντρωση χλωρίου στο νερό και έχουν δοθεί οδηγίες» όπως παρατήρησε ο κ. Χατζηγεωργιου.
Η τρίτη σύσταση αφορά στην καθαριότητα και την απολύμανση για τις ξαπλώστρες αν υπάρχουν γύρω από την πισίνα και η τέταρτη σύσταση αφορά στην καθαριότητα πριν την χρήση της πισίνας όποτε και θα πρέπει να γίνεται μπάνιο με σαπούνι και όχι απλό ντουζ στα αποδυτήρια, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση