GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός δέχθηκε τηλεφώνημα για τη σειρά

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα για τις «Άγριες...

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις γιατί τους πρόλαβε ο κορονοϊός.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, ο κ. Ρωμανίδης επισήμανε ότι «επαγγελματικά θα συνεχίσουμε το έργο “Ψύλλοι στ’ αφτιά”, στο θέατρο “Μουσούρη” που ήταν εξαιρετικό και περάσαμε πολύ ωραία όλοι μαζί, ήμασταν κάθε μέρα γεμάτοι. Είναι από τις παραστάσεις που είμαι υπερήφανος που έπαιξα, είχε αλήθεια και τέλεια προσέγγιση του Πέτρου Φιλιππίδη στον Φεϊντό, μέχρι μουσική και χορό βάλαμε. Πέρασα μια ευλογημένη σεζόν, ήταν φοβερή χρονιά, ήταν από τις ευτυχισμένες μου στιγμές».

Για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Έκανα φέτος κάποια “γκεστάκια”, που είχα αρκετά χρόνια να κάνω, ενώ κάποια στιγμή μου τηλεφώνησαν για το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», χωρίς να μιλήσουμε για το τι και πώς. Θα πήγαινα από τα στούντιο να μιλήσουμε, όμως ήρθε ο κορονοϊός και σταματήσαμε. Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, αν έκανα ή δεν έκανα τηλεόραση, το βασικότερο θέμα μου αυτή τη στιγμή είναι τι γίνεται γενικά, καθώς και η τηλεόραση θα επανέλθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση