GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Υβόννη Μπόσνιακ για την καραντίνα με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους - ΒΙΝΤΕΟ

Η Υβόννη Μπόσνιακ αναφέρθηκε στο Αντώνη Ρέμο, την κόρη τους, τη μαγειρική και στο πώς αξιοποιεί τον χρόνο της στην καραντίνα. "Π...

Η Υβόννη Μπόσνιακ αναφέρθηκε στο Αντώνη Ρέμο, την κόρη τους, τη μαγειρική και στο πώς αξιοποιεί τον χρόνο της στην καραντίνα.

"Πάντα είχα έρωτα με τη μαγειρική. Αυτά τα βίντεο ήθελα να τα κάνω πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν είχα τον χρόνο και το θάρρος. Τώρα με την καραντίνα μου δόθηκε η ευκαιρία και μου αρέσει πάρα πολύ... Όλες αυτές τις συνταγές τις έχω πραγματικά μελετήσει... Οι πρώτοι που δοκιμάζουν τις συνταγές μου είναι ο σύζυγός μου και η κόρη μας", είπε η Υβόννη Μπόσνιακ μιλώντας στην εκπομπή 'Έλα Χαμογέλα' και πρόσθεσε:

"Με τη Μαρία Μπεκατώρου βλεπόμαστε μόνο μέσω κινητού. Η Ελένη έχει τρέλα με τη νονά της και ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα. Εμείς κάναμε Πάσχα στο μπαλκόνι. Ήταν πολύ συγκινητικό, όλος ο κόσμος ήταν έξω στα μπαλκόνια. Ήταν κάτι διαφορετικό".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση