GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Για τα επεισόδια στη Λάρισα υποψιάζομαι ότι υπάρχει υποκίνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Την υποψία πως τα επεισόδια της Παρασκευής στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα ήταν υποκινούμενα εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ...

Την υποψία πως τα επεισόδια της Παρασκευής στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα ήταν υποκινούμενα εξέφρασε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

«Εδώ και 50 μέρες η τοπική κοινωνία εμπιστευόταν τις Αρχές και ξαφνικά μία μέρα δεν τις εμπιστεύονται», είπε ο κ. Αγοραστός κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν στον οικισμό και τα επεισόδια που υπήρξαν.

«Κάτι υποκρύπτεται», είπε ακόμη ο περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Και να μιλήσω ευθέως. Όταν έχουν γίνει στην περιοχή γύρω στους 1.400 ελέγχους, έχουν βρεθεί 109 θετικά κρούσματα που μέχρι σήμερα έχουν παραδεχθεί πως είναι θετικά κρούσματα και έχουν με τη συναίνεση τους σε ένα ειδικό κέντρο για την απομόνωση τους για να διαφυλάξουμε την υγεία τους και ξαφνικά σήμερα εμφανίζονται με ένα χαρτί, το οποίο είναι τεστ, rapid test, που μετρά αντισώματα και έχει βγει ανακοίνωση πως ο έλεγχος αυτός δεν αποκλείει ούτε επιβεβαιώνει τη λοίμωξη από τον ιό και γεννάται το ερώτημα γιατί 45 μέρες δεν προσέφυγαν σε άλλο κέντρο; Υποψιάζομαι ότι υπάρχει υποκίνηση. Τις τελευταίες ώρες υπήρχε έντονη κινητικότητα και φήμες ότι υπάρχει κοινωνικός ρατσισμός».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση