GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λύγισε" ο Νίκος Χαρδαλιάς - "Ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα" - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης για τις εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχεί...

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης για τις εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

«Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της β΄φάσης. Από το δύσκολο "Μένουμε Σπίτι" έχουμε περάσει στο "Μένουμε Ασφαλείς"» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, εμφανώς συγκινημένος, προσθέτοντας πως «από αύριο η επικοινωνία μας μπαίνει σε νέα φάση. Ένας κύκλος κλείνει αλλά παραμένουμε σε επιφυλακή».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ η ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση