GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Κρήτη για τον νεκρό πατέρα τριών παιδιών σε τροχαίο - Όλα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη για το νέο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο Γιάννη Κατσούνα. Από τα συντρίμμια ...

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη για το νέο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο Γιάννη Κατσούνα.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια, ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες η 29χρονη σύζυγός του και το ένα του παιδί, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεύτερου παιδιού της οικογένειας που επέβαινε στο όχημα δεν εμπνέει ανησυχία.

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το αυτοκίνητο του Γιάννη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, 23 και 21 ετών.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα. Χρειάστηκαν μάλιστα 45 λεπτά προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες. Ο Γιάννης Κατσούνας διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η σύζυγός του και το ένα του κοριτσάκι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σε ΜΕΘ, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Η σορός του 33χρονου, που είχε καταγωγή από το Φουνροφάραγγο, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο πατέρας του 33χρονου είναι νεκροτόμος στο ΠΑΓΝΗ. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση