GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι οι επιστήμονες, θελητά ή από άγνοια έχουν υποταχθεί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η θέα από μέσα στο σπίτι, μοιάζει πολύ με την Αποκάλυψη, καθώς η οικονομία βρίσκεται σε...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Η θέα από μέσα στο σπίτι, μοιάζει πολύ με την Αποκάλυψη, καθώς η οικονομία βρίσκεται σε...
αναταραχή, ενώσω οι άνθρωποι τηρούν τις εντολές του κυβερνήτη τους να «μείνουν σπίτι».
Η "εκδρομή", στο μανάβικο ή για μια βόλτα στη φύση φέρνει ένα σουρεαλιστικό αίσθημα ότι βρισκόμαστε στη ζώνη λυκόφωτος, καθώς οι άνθρωποι διατηρούν τις αποστάσεις, φορώντας μάσκες και γάντια. Κατάφεραν να βυθίσουν τον πληθυσμό σε φόβο και απελπισία, ενώ η μάχη για τη "θεραπεία" αυτού του ιού, που έπληξε το έθνος, δινόταν στο παρασκήνιο, ή έτσι λένε.
Είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να βλέπουν πέρα ​​από τους φόβους τους, την οικονομική τους κατάσταση και να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια πραγματικότητα, στην οποία εξαναγκάστηκαν όλοι, για να μην αναφέρουμε τον αυξημένο θυμό, που όλοι αισθάνονται από τις ελευθερίες που αφαιρούνται άσκοπα.
Όμως, αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια «θεραπεία» για το COVID-19. Υπάρχει μια αλλαγή, μια αναταραχή και μια αποσυναρμολόγηση, που συντελείται, μπροστά στα μάτια μας. Εάν οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν το ιστορικό τόσων πολλών από αυτούς τους άθλιους χαρακτήρες, θα καταλάβαιναν πόσο σημαντική είναι αυτή η μάχη, για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, για τα προς το ζην και για το μέλλον της ανθρωπότητας.
"Πλέρια Δημοκρατία" του φόβου και της καταστολής, για ένα εμβόλιο τρισεκατομμυρίων, που θα παράξει η μονοκρατορία της Υγείας του Μπιλ Γκέϊτς. Ενός αδίστακτου δολοφόνου, που καμία σχέση δεν έχει με την Υγεία, καμία άδεια εξάσκησης στην Ιατρική ή στην έρευνα, για να εμβολιάζει ο ίδιος ανθρώπους και τυγχάνει πλήρους ασυλίας για τα παγκόσμια εγκλήματα του.
Σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες Υγείας του κόσμου, από τον ΠΟΥ, μέχρι το τοπικό Φαρμακείο, ένας είναι ο χρηματοδότης. Ο Μπιλ Γκέϊτς! Με λεφτά των Αμερικανών φορολογούμενων, που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια και τις πλάτες του κάθε ανδρείκελου, που κυβέρνησαν τις ΗΠΑ.
- Η USAID, με επικεφαλής τον Μαρκ Γκρήν, χορηγεί 1,16 δις δολ. στο GAVI του Μπιλ Γκεϊτς, για την περίοδο, 2020-2023, προκειμένου να ανοσοποιήσει 300 εκατομμύρια παιδιά από άλλες ασθένειες και να ενισχύσει το Ταμείο του με δωρεές και από άλλα κράτη.Ο Γκρην ξωπετάχτηκε, από τον Τραμπ, στις 16 Μαρτίου και ένα μήνα μετά ανέλαβε εκτελεστικός διευθυντής στο McCain Instintute.
- O μηχανισμός της Διεθνούς Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης για τον Εμβολιασμό, (IFFIm), που παρέχει χρηματοδότηση για την ταχεία ανάπτυξη των "ενδεχόμενων εμβολίων COVID-19" ιδρύθηκε το 2006, με την Παγκόσμια Τράπεζα να ενεργεί ως διαχειριστής ταμείου, για τη μετατροπή των δεσμεύσεων σε ομόλογα, για άμεση χρηματοδότηση στην GAVI. Με άλλα λόγια, θέλουν το IFFIm να είναι ο χρηματοδοτικός μηχανισμός για τρισεκατομμύρια δολάρια, για ένα παγκόσμιο εμβόλιο COVID-19.
- Μόλις ο Αμερικανικός ΕΟΦ επέτρεψε την χρήση της υδροξυχλωροκίνης (30/3/20), την ίδια μέρα, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, μαζί με την Mastercard και την Wellcome Trust, δημιούργησαν μια μικρή εταιρία με το όνομα "COVID-19 Therapeutics Accelerator", χρηματοδοτώντας την με 20 εκατομμύρια δολ., για την μελέτη της υδροξυχλωροκίνης με κλινικές δοκιμές, στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Στις 3 Απριλίου ο δόκτωρ Φάουτσι ανακοίνωσε ότι "δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ένα φάρμακο κατά της ελονοσίας, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση του κοροναϊού και ότι πρέπει να γίνουν ακόμη μελέτες".
- Οταν ο Τραμπ "πάγωσε" για 60 ημέρες την χρηματοδότηση του ΠΟΥ, ο Γκέιτς έστειλε 3,5 δις δολ, για την χρηματοδότηση του. Χρηματοδοτεί επίσης έξι άλλες ομάδες του ΟΗΕ και μαζί ελέγχουν τις πολιτικές, τις προτεραιότητες, την επιστήμη και τις αφηγήσεις, στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η απόκτηση ανεξάρτητης αναθεώρησης επιστημονικών στοιχείων γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Όλοι οι επιστήμονες, θελητά ή από άγνοια έχουν υποταχθεί, στα "συμπεράσματα" και στις στοχευμένες έρευνες των εταιριών του.
Εν αναμονή.

1 σχόλιο

  1. Η απόδειξη με αντιθετοαντιστροφή ή αντιμετάθεση δείχνει το συμπέρασμα "αν p τότε q" αποδεικνύοντας το ισοδύναμο αντιθετοαντίστροφο "αν όχι q τότε όχι p". Κάτι που στο άρθρο δε βλέπουμε. Οπότε δεν είναι σωστός ο ισχυρισμός "αν p τότε q". Ίσως η μελέτη και παράθεση περισσότερων βιβλιογραφικών πηγών να μας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση