GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπρους Γουίλις: Επανασύνδεση με τη σύζυγό του τέσσερις εβδομάδες μετά - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Αφού πέρασαν τέσσερις εβδομάδες χώρια, ο Μπρους Γουίλις επανασυνδέθηκε με τη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ, η οποία οδήγησε έως το Άινταχο όπου...

Αφού πέρασαν τέσσερις εβδομάδες χώρια, ο Μπρους Γουίλις επανασυνδέθηκε με τη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ, η οποία οδήγησε έως το Άινταχο όπου βρίσκεται το ράντσο της πρώην συζύγου του Γουίλις, Ντέμι Μουρ, με την οποία ο 65χρονος σταρ πέρασε όλη την περίοδο αυτή της αυτοαπομόνωσης.
Η επανασύνδεση της οικογένειας έγινε εγκαίρως για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του, της εξάχρονης Έβελιν. Ο Γουίλις έχει δύο κόρες με την Έμμα, την οκτάχρονη Μέιμπελ και την Έβελιν. Η Έμμα βρισκόταν σε καραντίνα στο Λος Άντζελες με τις δύο κόρες του ζευγαριού, ενώ ο Μπρους βρισκόταν στο Άινταχο με την 57χρονη πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τις τρεις μεγαλύτερες κόρες τους, την 31χρονη Ρούμερ, την 28χρονη Σκάουτ και την 26χρονη Ταλούλα.
Η Έμμα σκόπευε να φέρει τις μικρές στο Άινταχο αλλά μία περιπέτεια που βίωσε η Έβελιν την κράτησε μαζί με τη Μέιμπελ στο Λος Άντζελες.
Όπως αποκάλυψε η Σκάουτ, η μικρή αδερφή της βρήκε στο πάρκο μία χρησιμοποιημένη βελόνα και παίζοντας με το εύρημά της, προσπάθησε να τρυπήσει το παπούτσι, τρυπώντας εν τέλει το πόδι της. Αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις και βγήκαν τα αποτελέσματα, είχε ξεσπάσει η πανδημία και όλοι ακολουθούσαν εντολή για αποφυγή μετακινήσεων. Τέσσερις εβδομάδες μετά και καθώς είναι τα γενέθλια της μικρότερης, ήθελε να βρεθεί και πάλι κοντά στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση