GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζει τη βιογραφία της: Έπλενα πιάτα για να πληρώσω τα δίδακτρα της σχολής μου

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη βιογραφία της και όπως λέει ο τίτλος που θα ήθελε να δώσει στο βιβλίο της είναι...

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη βιογραφία της και όπως λέει ο τίτλος που θα ήθελε να δώσει στο βιβλίο της είναι “Η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν”.
“Κάθε πράγμα έχει τον δικό του καιρό και τον δικό του χρόνου. Εγώ πιστεύω ότι ήρθε ο δικός μου καιρός για να μπορώ να γράψω όλα αυτά που έζησα, σε μία εποχή που γέννησε ωραίες δουλειές, που ήταν γεμάτη αφθονία. Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα είναι αφιερωμένο σε όλα τα νέα παιδιά που δυστυχώς περνάνε πολύ πιο δύσκολα από ότι εμείς. Τα έσοδα του βιβλίου θα είναι αφιερωμένα σε ένα ίδρυμα με παιδιά με καρκίνο... Ο τίτλος που θα έβαζα είναι ‘Η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν’, νομίζω ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που δεν έβαλα ποτέ κραγιόν”, είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και πρόσθεσε:
“Είναι πολλά αυτά που δεν είναι γνωστά για εμένα... Δούλευα σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι και πλέναμε πιάτα, πήγαινα να σπουδάσω υποκριτική και δεν είχαν να πληρώσω τα δίδακτρα... Σίγουρα η ‘η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν’ θα μπορούσε να είναι και θεατρικό... Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που θα μπορούσαν να με υποδυθούν. Νομίζω η Μαρία Κορινθίου θα μπορούσε να κάνει το δικό μου το κομμάτι”.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση