GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάντη Περσάκη: Γέννησε το δεύτερο παιδί της - Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε πριν από λίγες ημέρες η γνωστή personal trainer, Μάντη Περσάκη, η οποία το πρωί του Σαββάτου πήρε εξιτήρι...

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε πριν από λίγες ημέρες η γνωστή personal trainer, Μάντη Περσάκη, η οποία το πρωί του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Η ίδια, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό αλλά και την πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνη να γεννά εν μέσω της πανδημίας.

«Ο δεύτερος τοκετός ήταν πιο δύσκολος από τον πρώτο. Τέσσερις ώρες χωρίς επισκληρίδιο, έχω θρομβοφιλία και δεν μπορούσα να κάνω επισκληρίδιο, ήμουν αρκετές ώρες με συσπάσεις. Τελικά αποφασίσαμε να μην πάρουμε το ρίσκο γιατί το μωρό ήταν σε θέση που δεν μπορούσε να κατέβει εύκολα και έκανα τελικά καισαρική. Οπότε πέρασα όλον τον τοκετό και πόνεσα και στο τέλος Ήταν στο σύνολο 15 ώρες… Το μωρό βγήκε τέσσερα κιλά», αποκάλυψε η Μάντη Περσάκη.

«Είναι ένας κούκλος, θηλάζει πάρα πολύ, όλη νύχτα δεν κοιμόμαστε. Το έχω πάρει απόφαση όμως», πρόσθεσε η γνωστή personal trainer.

Μιλώντας για τις συνθήκες εξαιτίας του κορονοϊού, η Μάντη Περσάκη επισήμανε πως «είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται. Δεν μπορούσε κανείς να έρθει μέσα, ούτε οι γονείς μας, ούτε κανείς. Τώρα θα τον δουν όλοι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση