GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος κατά Τσιόδρα-Σύψα: Παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες και τρομοκρατούν τους Έλληνες

Νέα σφοδρή επίθεση με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά των καθηγητών Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Σύψα εξαπέλυσε από το βήμα της Β...

Νέα σφοδρή επίθεση με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά των καθηγητών Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Σύψα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον "κάψατε" από την πολύ δημοσιότητα», επισήμανε . «Έβγαινε και έλεγε άλλα αντ’ άλλων» είπε ακόμη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον κ. Τσιόδρα όσο και στον έτερο καθηγητή λοιμωξιολογίας Νίκο Σύψα, τονίζοντας ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.
«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος (σ.σ. Σύψας), που βγαίνει στον ΣΚΑΪ και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ. Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας».
Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έλαβε για τον κορονοϊό αμφισβητώντας το αν μεταδίδεται ή όχι ο ιός επικαλούμενος, όπως είπε, δηλώσεις 37 επιστημόνων.
Δείτε το βίντεο στο 4.25 και από το 18.00:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση