GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονισμένη η Κρήτης από τη νέα τραγωδία

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης τη νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το διπλό φονικό σε ορεινό χωριό. Το περιστατικό συνέβ...

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης τη νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το διπλό φονικό σε ορεινό χωριό. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι Ανωγείων, όπου οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος κι ένας 63χρονος, έπεσαν νεκροί.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ένας συγχωριανός τους, που βρέθηκε στην εμβέλεια των όπλων. Αμέσως μετά την συμπλοκή οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο και ο τραυματισμός στο πόδι του τρίτου. Ο 63χρονος είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος είναι μέλος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες των Ανωγείων.
Το διπλό φονικό αναστάτωσε όλο το χωριό και το κέντρο υγείας κατακλύστηκε από πολυάριθμους κατοίκους ενώ μέσα ελάχιστα λεπτά, το χωριό είχε ζωστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις. Στο μεταξύ, μετά το διπλό φονικό, υπάρχει έντονη ανησυχία μήπως συνεχιστεί η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών. Η αστυνομία από χθες βράδυ προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση και πιο πολύ στη γειτονιά που βρίσκονται τα σπίτια των δύο νεκρών. Παράλληλα γίνονται έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τους δύο άνδρες να βγάλουν τα όπλα και τελικά να πέσουν νεκροί.
Με πληροφορίες από ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση