GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νόελ Γκάλαχερ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

Στο νέο βιβλίο του που κυκλοφορεί "Don't Look Back In Anger", o Νόελ Γκάλαχερ εξομολογείται τις καταχρήσεις και τους εθ...

Στο νέο βιβλίο του που κυκλοφορεί "Don't Look Back In Anger", o Νόελ Γκάλαχερ εξομολογείται τις καταχρήσεις και τους εθισμούς του αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ ματαιόδοξος για να παίρνει ηρωίνη και πως δεν έχει αγγίξει το ναρκωτικό όταν οι Oasis ήταν στο απόγειο της δόξας τους στη δεκαετία του '90. Η εκμυστήρευση αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι έπαιρνε κοκαΐνη κάθε βράδυ για τέσσερα χρόνια.

Ο 52χρονος ρόκερ είπε ότι δεν ήταν και τόσο λαμπερό να παίρνει κάποιος ηρωίνη που καταχωρείται ως ναρκωτικό κατηγορίας Α επειδή ο χρήστης μοιάζει με "ζόμπι" και "αφήνει βρώμικα τα νύχια": "Είμαι πολύ ματαιόδοξος για να εθιστώ στην ηρωίνη. Κάθε ναρκωτικό που αφήνει βρώμικα νύχια δεν κάνει για εμένα" σημείωσε και πρόσθεσε: "Δεν μου αρέσουν τα θλιβερά βρώμικα διαμερίσματα. Θα έβλεπες τον Σον Ράιντερ να κυκλοφορεί στο Μάντσεστερ και να μοιάζει σαν ζόμπι. Το πρόσωπο ενός χρήστη ηρωίνης μοιάζει με άθλιο, άσχημο βρωμιάρη. Δεν θα γίνω αυτός ο τύπος".

Ο Νόελ αποκάλυψε ότι έπαιρνε κοκαΐνη κάθε νύχτα επί τέσσερα χρόνια και προκάλεσε φοβερές κρίσεις πανικού που τελικά τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το ναρκωτικό. Μίλησε επίσης για τη μάχη που έδωσε με την ουσία κατηγορίας Α' και περιέγραψε πώς κατέληξε σε αμερικανικό νοσοκομείο μετά τη χρήση του. Μιλώντας στο podcast του Ματ Μόργκαν είπε: "Έπρεπε να εισαχθώ στο νοσοκομείο μία φορά. Φαντάσου να έχεις την ψύχωση και να πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Δεν καταλαβαίνουν λέξη απ' ό,τι λες επειδή έχεις την προφορά και εσύ μοιάζεις "νομίζω πεθαίνω". Πάθαινα φοβερές κρίσεις πανικού και γι' αυτό το παράτησα".

Μιλώντας στο παρελθόν στον The Independent είχε εκμυστηρευθεί ότι έχασε εντελώς τον έλεγχο το 1997 και ότι αυτός μαζί με τον αδερφό του Λίαμ έπιναν πολλά ναρκωτικά.

Το 1997 όταν αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο έπασχε από κρίσεις πανικού. Είπε ότι το κρίσιμο σημείο ήταν στις 5 Ιουνίου 1998 όταν ξύπνησε για να δει τον αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας εναντίον της Ελλάδας. Ήταν περικυκλωμένος από ανθρώπους που κάπνιζαν μαριχουάνα, σνίφαραν κοκαΐνη και εκείνος προτίμησε να φάει ένα έτοιμο γεύμα νουντλς. Έτσι από τότε αποφάσισε να παραμείνει καθαρός, πούλησε το σπίτι και πήγε στην Ταϊλάνδη μαζί με την τότε σύζυγό του Μεγκ Μάθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση