GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάνα Μπάρμπα: Νέα πυρά κατά του Αλέξη Γεωργούλη - Γιατί δηλώνει ότι έχει εκνευριστεί - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιό, αναφέρθηκε για ά...

Καλεσμένη της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιό, αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στην κριτική που άσκησε στον Αλέξη Γεωργούλη και τους "διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές".

«Νομίζω είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά και περιμένουμε από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για μας, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και δεύτερη θέση. Το θεωρώ λάθος το ασυμβίβαστο. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στον νόμο, είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που αύριο - μεθαύριο το έχει ανάγκη... Αυτό είπα και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη είναι άδικο, πώς να το κάνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά πράγματα από έναν άνθρωπο από το συνάφι μας που μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές, σε κριτικές επιτροπές όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, άνεργους ηθοποιούς. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να μπεις στην Ευρωβουλή και για μένα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες μόνος του. Είναι η απαίτηση από έναν άνθρωπο που σε εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή να είναι εκεί, να τρέξει, να λιώσει παπούτσια και όχι να πηγαίνει να παίρνει δύο θέσεις, αυτό είπα απλά», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι τρομάζει από το σκοτεινό πρόσωπο της πολιτικής. «Η ενασχόληση με τα κοινά με έκανε να φοβηθώ λίγο γιατί έχει τεράστια εξουσία. Τρομάζω με το σκοτεινό πρόσωπο της πολιτικής, όχι με το φωτεινό. Το φωτεινό της είναι να κάνουμε καλό για τον κόσμο, να είμαστε χρήσιμοι στους ανθρώπους. Το σκοτεινό κομμάτι είναι η αλλοτροίωση που μπορεί να περάσει ο καθένας μας έχοντας σχέση με την εξουσία, αλλάζεις. Αυτό που γίνεται στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι ότι υπάρχουν πέντε άξιοι άνθρωποι ανάμεσα σε 100 ανάξιους. Είναι πολύ μικρό το κομμάτι των ανθρώπων που σέβομαι στην πολιτική. Είναι όλο λάθος στημένο το παιχνίδι και αυτό μπορώ να το λέω με τη βιωματική μου ενασχόληση. Όταν το δεις για να πάρεις έναν καλό μισθό και να το κάνεις δουλειά, μετά γίνεται δουλεία» σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση