GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη χώρα που οι νεκροί Ανασταίνονται! - ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « (...) Όλα όσα σας λένε για τη Βόρειο Κορέα είναι ένα ψέμα ... (...) »   Ernesto Che Guevara Ο ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«(...) Όλα όσα σας λένε για τη Βόρειο Κορέα είναι ένα ψέμα... (...)»
 Ernesto Che Guevara

Ο "ψυχοπαθής δικτάτορας" Kim Jong Un είχε...
την 17η Ανάσταση του!
Δεκαεπτά (17) φορές ανακοίνωσαν ΟΛΑ τα "έγκυρα" ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης κι οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες σ' ολόκληρο τον πλανήτη, το θάνατο, ή τη βαριά θανατηφόρο ασθένεια του Κιμ.
Δεκαεπτά (17) φορές Αναστήθηκε ο Κίμ κι αμέτρητες άλλες Αναστάσεις νεκρών, που είχε δολοφονήσει ο "ψυχοπαθής δικτάτορας" και... κανένας δεν ντρέπεται.
Τελευταία ανάσταση, πριν τη σημερινή, είχαμε στις 26 Γενάρη 2020 κι ήταν η 73χρονη Ri Sol-ju, θεία του "ψυχοπαθή" Κιμ, την οποία "είχε δολοφονήσει με τα χεράκια του ο δικτάτορας" το 2013!

Η θεία του Κιμ, η Ri Sol-ju, αναστήθηκε μετά από επτά χρόνια και στην απευθείας μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης την βλέπουμε καθισμένη δίπλα στον ανιψιό του και τη σύζυγό του Ri Sol-ju, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο θέατρο Samjiyon στην Πιονγιάνγκ.

Ο δέκατος έβδομος θάνατος του Κιμ δεν ευόδωσε: Αναστήθηκε!
Μια νέα ανάσταση του θα αναπροσαρμόσει τη δημοσιογραφική αλητεία σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τώρα θα μας πουν πως μάλλον τον είχαν συλλάβει αντιφρονούντες και κατόρθωσε να δραπετεύσει, ή πως ήταν σε καραντίνα για τον κορωνοϊό... στη χώρα που ακόμη κι αυτός ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του υπερεθνικού κεφαλαίου ομολογεί: Στη Βόρεια Κορέα μηδέν κρούσματα και θάνατοι από τον κορωνοϊό.
Για την ώρα η "δημοσιογραφία" θα αρκεστεί στους παρανοϊκούς νόμους που δήθεν εκδίδει ο "δικτάτορας": "νόμος για υποχρέωση κουρέματος στυλ Κιμ", "μνημεία ορατά από τη σελήνη", "ναρκωτικά για να εργάζονται 16 ώρες την ημέρα"... κι ότι φαιδρό μπορεί κάποιος να φανταστεί.
Βέβαια, έχουμε κι αυτούς που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται ως "μελετητές πολλών χρόνων της Βόρειας Κορέας", τα συνειδητά ή ασυνείδητα βαποράκια αποπροσανατολισμού που δείχνουν ειρωνικά και με το δάκτυλο το "στυγνό δικτατορικό καθεστώς".
Τι κακό έχει κάνει στη δική μας πατρίδα η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, που όλοι ονομάζουν Βόρεια Κορέα;
Όλες οι κυβερνήσεις, τόσο της παραδοσιακής δεξιάς, αλλά με άσβεστο μίσος κυρίως της "αριστεράς", πρωτοστατούν σ' αυτή τη βρώμικη προπαγάνδα εναντίον ενός έθνους κι ενός λαού, ως δήθεν υπέρμαχοι των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Αντιπολιτεύονται τη δεξιά, στην οποία παρέδωσαν τη χώρα με τις πιο νεοφιλελεύθερες δεσμεύσεις υποταγής... χρησιμοποιώντας τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... ή όπως "Αυγή", 5 Οκτώβρη 2019: Βόρεια Κορέα το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, χωρίς ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος Π. Μαρινάκης
Θα πει κάποιος... η γνωστή δεξιά... αλλά η "αριστερά της εποχής μας" σε ποιους προσφέρει υπηρεσίες γι' αυτό το φανατισμό κι υποστήριξη της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας; [Βλέπε: Κοτζιάς: Να καταδικάζουμε και τις χώρες που τροφοδοτούν τη Βόρεια Κορέα]. Βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε πως τόσο η δεξιά, όσο κι η "αριστερά της εποχής μας", όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 10 μνημονιακών χρόνων, εξαπολύουν ένα ιδεολογικό μίσος όχι μόνον απέναντι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, αλλά κι όλες της χώρες του άξονα της αντίστασης, πρωτοστατώντας σε κυρώσεις φονικά εμπάργκο εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, της Συρίας, της Κούβας, του Ιράν κι όπου έχει ανοικτά μέτωπα το υπερεθνικό κεφάλαιο.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, ο "ψυχοπαθής δικτάτορας Κιμ" επέλεξε να αναστηθεί την 1η Μάη, τη μέρα των εργαζομένων, εγκαινιάζοντας ένα εργοστάσιο λιπασμάτων στην Sunchon. Άραγε να αναμένουμε την "είδηση" των "έγκυρων" ΜΜΕ πως θα προσφερθούν τροφή στα 120 σκυλιά του αυτοί που είναι δίπλα του, γιατί δεν ακολούθησαν τον "νόμο που εξέδωσε" για κούρεμα σύμφωνα με το δικό του;

Θα αναρωτηθεί ο καλόπιστος, αλλά υπό της επήρεια των ΜΜΕ... 1η Μάη σε ένα εργοστάσιο παραγωγής λιπασμάτων; Είναι λογικό;
Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο μεγάλος ηγέτης Κιμ Ιλ Σουνγκ σε "ανύποπτο" χρόνο, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«- "Ποιο δρόμο ακολουθεί σήμερα η Κορέα;"
Τους εξήγησα ότι η πορεία που ακολουθούσαμε δεν ήταν ούτε αμερικανικού τύπου "δημοκρατία", ούτε ο σοσιαλισμός της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά ότι ήταν ένας νέος τύπος δημοκρατίας, ο οποίος δεν ανήκε στην κατηγορία της καπιταλιστικής δημοκρατίας, αλλά που ήταν σωστή για την Κορέα και ανταποκρινόταν στα συμφέροντα του λαού της Κορέας...
» [Βλέπε σε: Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα του δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί στο διεθνισμό].
Κανένα ΜΜΕ, κανένας δημοσιογράφος, κανένας αναλυτής, αλλά ούτε καν πολιτικά κόμματα -ακόμη κι αν αυτοαποκαλούνται "αριστερά" ή και "κομμουνιστικά"-, δεν έχουν μιλήσει ποτέ για την "Ιδεολογία της Εθνικής Αυτάρκειας - Τζούτσε" που διέπει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.
Η βάση της κοινωνίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας έχει ονοματεπώνυμο: Τζούτσε - Juche, η Ιδεολογία της Εθνικής Αυτάρκειας (주체사상 - Juche Ideology) και το Σονγκούν - Songun, η  στρατιωτική ιδεολογία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (Songun Politics).
Χωρίς την κατανόηση αυτής της ιδεολογίας, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Juche και Songun είναι αχώριστα κι απεικονίζουν την ουσία των φιλοσοφικών και θεωρητικών χαρακτηριστικών, τις πολιτικές συμπεριφορές, του σοσιαλισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (DPRK) υπό την ηγεσία του Κιμ.

Στο μεταξύ, ας αφήσουμε το λαό και το έθνος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας να προετοιμάζει και πολιτιστικά δρώμενα, όπως το 18th Pyongyang International Film Festival: October 2020, ενώ εμείς έχουμε υποθηκεύσει την πατρίδα μας για 99 χρόνια στους "δανειστές-τοκογλύφους" της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας"... κι ας απολαύσουμε και το βίντεο της Ανάστασης του "δικτάτορα", ώστε να αποφευχθούν τα περί κατασκευασμένων φωτογραφιών:




Σχετικές, λίγες πληροφορίες-ειδήσεις για το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Κιμ", για την Αδέσποτη κι Αδούλωτη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας:
"PRESS-GR" (Απρίλης 2020) Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα του δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί στο διεθνισμό
"PRESS-GR" (Απρίλης 2019) Εκεί οι φόροι καταργήθηκαν πριν 45 χρόνια!
"PRESS-GR" (Μάρτης 2019) Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι φίλος μας, ούτε το Ιράν, αλλά ρε αλήτες... υπάρχουν και όρια!
"PRESS-GR" (Σεπτέμβρης 2017)   Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ για τη Λ.Δ. της Κορέας
"PRESS-GR" (Απρίλης 2017) Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;
"PRESS-GR" (Απρίλης 2017) Νίκο Ευαγγελάτο... πάμε για σέρφινγκ;
"PRESS-GR" (Γενάρης 2016) Γιατί δεν είμαστε όλοι με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας;
"PRESS-GR" (Μάης 2016) "Ξέφυγε" η ιταλική αριστερά;
"PRESS-GR" (Σεπτέμβρης 2016) Διέφυγε στη "δημοσιογραφία" η κατάσταση στο καθεστώς Κορέα;
"PRESS-GR" (Απρίλης 2013) Η άλλη άποψη στην "κρίση" Κορέας-ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση