GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ! Μαζικές «οικειοθελείς» απολύσεις από την «ΤΕΡΝΑ»...

Σε αιφνιδιαστικές μαζικές «οικειοθελείς» απολύσεις προχωρά η «ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι» (μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) η οποία ανακοίνωσε την απόλυ...

Σε αιφνιδιαστικές μαζικές «οικειοθελείς» απολύσεις προχωρά η «ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι» (μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) η οποία ανακοίνωσε την απόλυση 170 μόνιμων εργαζομένων εργαζομένων και άλλες περίπου 200 εργολαβικού προσωπικού, στο Μαντούδι Ευβοίας.

Μετά από 30 χρόνια και την βίαιη αποβιομηχάνισης της περιοχής με το κλείσιμο δεκάδων εργοστασίων που οδήγησαν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστο αστείο.

Αυτή την φορά είναι σειρά της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, εταιρία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, να σπείρει ανεργία, ανασφάλεια και αδιέξοδα, καθώς προχώρησε σε μια άκρως αιφνιδιαστική κίνηση ανακοινώνοντας 170 περίπου απολύσεις μόνιμου και άλλες περίπου 200 εργολαβικού προσωπικού. Μάλιστα προχώρησε σε ένα ακόμη επαίσχυντο βήμα καλώντας το προσωπικό άρον άρον σήμερα το πρωί στα γραφεία της διεύθυνσης να υπογράψουν την οικειοθελή τους αποχώρηση έναντι μικρού φιλοδωρήματος. Με πρόσχημα την πανδημία,  επιχειρηματίες προκειμένου να διασφαλίσουν τα κέρδη τους δεν σταματούν σε τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση