GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν - Τι ισχυρίζεται αξιωματούχος της Ταϊβάν

Αντικρουόμενες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και την κατάσταση τη...

Αντικρουόμενες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και την κατάσταση της υγείας του. Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι άρρωστος.

Ο Chiu Kuo-cheng όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε εάν ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός έδωσε μία πολύ γενική και αόριστη απάντηση σύμφωνα με το Taiwan News. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε ξανά για το εάν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ζει ή έχει πεθάνει, εκείνος χαμογέλασε και δεν απάντησε.

Ο αναπληρωτής του Chiu Kuo-cheng αργότερα ανέφερε ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν. "Από ότι γνωρίζουμε ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξακολουθεί να κυβερνά τη Βόρεια Κορέα και να έχει υπό τον έλεγχο του τον στρατό", σημείωσε ο αναπληρωτής σύμφωνα με τους Taipei Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση