GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα - Πού θα ανέβει η θερμοκρασία

Συννεφιές και τοπικές βροχές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, ενώ η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα σημειώσει μικρή άνο...

Συννεφιές και τοπικές βροχές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, ενώ η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αναμένονται τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία δυτικοί-νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ, το απόγευμα νοτιάδες, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Στην Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, Από το μεσημέρι, οι άνεμοι θα γίνουν νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση, δε στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με μεμονωμένες καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ, στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία, στα βόρεια οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση