GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμαίος Φιλίποφ: «Αυτό είναι για εσάς... παιδιά»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ στις καρδιές των Ελεύθερων! Ζουν για αιώνια! « Αυτό είναι για εσάς... π...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ στις καρδιές των Ελεύθερων!
Ζουν για αιώνια!

«Αυτό είναι για εσάς... παιδιά!»... ήταν τα...
τελευταία λόγια του Ρώσου πιλότου Ρωμαίου Φιλίποφ (Roman Nikolayevich Filipov - Рома́н Никола́евич Фили́пов), όταν για να μην συλληφθεί ζωντανός από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους μισθοφόρους-φονιάδες της "πολιτισμένης", χωρίς πλέον καμία σφαίρα στο 9mm πιστόλι του... απασφαλίζει δύο χειροβομβίδες παίρνοντας μαζί του τα κτήνη που τον πλησίασαν.

Ιντλίμπ, 3 Φλεβάρη 2018... πτώση ενός Ρωσικού αεροσκάφους Su-25... ο Ρώσος πιλότος Ρωμαίος Φιλίποφ, θέτει σε λειτουργία το κάθισμα εκτίναξης κι επιβιώνει, αλλά βρίσκεται περικυκλωμένος από τα ανθρωπόμορφα κτήνη.
Πίσω από έναν βράχο, το μοναδικό σημείο κάλυψης στο σημείο που προσγειώνεται με το αλεξίπτωτο, πολεμάει εναντίον των τζιχαντιστών με το εννιάρι πιστόλι του κι όταν τελειώνουν οι σφαίρες... βγάζει από το "κιτ επιβίωσης" (δές παρακάτω σχετικό βίντεο για το "κιτ επιβίωσης" που περιέχει και χειροβομβίδες, από τη Ρωσική βάση στην Khmeimim Air Base) τις δύο χειροβομβίδες...
Πράξη ηρωισμού κι αυτοθυσίας που απουσιάζει στις μέρες μας.
Στο Ιντλίμπ... ακόμη και σήμερα κατεχόμενο από τις ορδές του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος, μαζί με τα κτήνη των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού"  και μάλιστα με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ, της "πολιτισμένης" Ευρώπης και της Ελλάδας [Βλέπε σε: Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!].

«Κέντρο: επιβεβαιώστε το αίτημά σας.
Αλέξανδρος... Αξιωματικός: Επιβεβαιώνω. Αυτοί είναι έξω έξω, αυτό είναι το τέλος, Διοικητή ευχαριστώ εσάς, ενημερώστε την οικογένειά μου και την πατρίδα μου, τους αγαπώ. Πείτε τους ήμουν γενναίος και αγωνίστηκα μέχρι το τέλος. Παρακαλώ να φροντίσετε την οικογένειά μου, να εκδικηθείτε για το θάνατό μου, Διοικητή αντίο, πείτε στην οικογένειά μου τους αγαπώ.
Κέντρο: Διαταγή αεροπορικής επιδρομής.
»

Μια τραγική επανάληψη αυτού που συνέβη στις 17 Μάρτη 2016... την ημέρα που Μαρτύρησε στην Παλμύρα, την ιερή γη των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Αλέξανδρος... ο ηρωικός Ρώσος Αξιωματικός Alexandr Prokhorenko. [Βλέπε σε: Να φροντίσετε την οικογένειά μου, να εκδικηθείτε για το θάνατό μου!].

Ο Βράχος της αντίστασης στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους... Έτσι τιμούν τους Ρώσους Μάρτυρες στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Εγκαινιάστηκε χθες το μνημείο του Ήρωα Ρώσου πιλότου που με τις δύο χειροβομβίδες πήρε μαζί του ανθρωπόμορφα κτήνη, τους "μετριοπαθείς" εξεγερμένους εκδημοκρατιστές της "αραβικής άνοιξης made in USA".
Μνημείο... ο ίδιος ο βράχος που χρησιμοποίησε για να αμυνθεί ο Ρωμαίος, στο μικρό λόφο με τον ελαιώνα και με ακόμη εμφανή, χαραγμένα στο βράχο τα ίχνη από τις σφαίρες που έριχναν εναντίον του τα κτήνη.
Σ' αυτόν τον ιερό βράχο η αναμνηστική πλακέτα, που θα θυμίζει αιώνια πως το Ιντλίμπ είναι και θα είναι Συρία, τιμώντας το Ρώσο Μάρτυρα της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας.

Ο Ρωμαίος Φιλίποφ πέρασε στο Πάνθεον του Παγκόσμιου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος!

«Η αστική κοινωνία στερείται ηρωισμού»
Καρλ Χάινριχ Μαρξ

Ιντλίμπ... Συρία... το μνημείο στην ιερή γη των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Βορόνεζ... Ρωσία... η γενέτειρα του Ρωμαίου, στα σύνορα με τη νεοναζιστική Ουκρανία... με την προτομή του στην κεντρική πλατεία...

 Ο πρόεδρος Πούτιν κι ο πρόεδρος Άσαντ με τους Ρώσους πιλότους στην αεροπορική βάση Khmeimim στη Συρία, Δεκέμβρης 2017 (Φωτογραφία: kremlin.ru)


Είναι γελασμένοι όσοι σε διατεταγμένη υπηρεσία ομιλούν για κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Συρίας, ή για κρίση στις σχέσεις μεταξύ των δύο ηγετών, ή για "ιμπεριαλιστική Ρωσία"... το επισημαίναμε το 2016 και παραμένει είκαιρο όσο ποτέ Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!
Αλίμονο στις δουλικές κυβερνήσεις του 4ου Ράιχ στην αποικία Ελλάδα και την προδοτική αντεθνική τους πολιτική απέναντι στη Συρία [Βλέπε σε: Διπλωματική επαναπροσέγγιση Ελλάδας - Συρίας;].
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;
21 Φλεβάρη 2020: Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας


«Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία»

Αεροπορική βάση Khmeimim στη Συρία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση