GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάρκιζα: Ανέβηκαν σε λεωφορείο και ξυλοκόπησαν τον οδηγό - Διακομίστηκε στο Τζάνειο

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για επίθεση σε βάρος οδηγού λεωφορείου, στην περιοχή της Βάρκιζας. Όπως αναφέρει το citybus-drivers.com, το...

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για επίθεση σε βάρος οδηγού λεωφορείου, στην περιοχή της Βάρκιζας. Όπως αναφέρει το citybus-drivers.com, το περιστατικό συνέβη στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από τη στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Το λεωφορείο της γραμμής στάθμευσε στη στάση του τέρματος για το προκαθορισμένο δρομολόγιο και μπροστά από το λεωφορείο που ήταν ήδη παρκαρισμένο και τα δύο ΙΧΕ.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και οι τρεις άνδρες ανέβηκαν στο όχημα, κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό και τον χτύπησαν, αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εντελώς τυχαία περνούσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την περιοχή και οι δράστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση