GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιμή Ντενίση: Το ξέσπασμα της ηθοποιού για το αβέβαιο μέλλον των καλλιτεχνών

Την ανησυχία της για το αβέβαιο μέλλον των καλλιτεχνών εξαιτίας του κορονοϊού εξέφρασε η Μιμή Ντενίση. Μόλις τρεις ημέρες μετά το τέλ...

Την ανησυχία της για το αβέβαιο μέλλον των καλλιτεχνών εξαιτίας του κορονοϊού εξέφρασε η Μιμή Ντενίση. Μόλις τρεις ημέρες μετά το τέλος της καραντίνας, η καταξιωμένη ηθοποιός με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ζητεί από την πολιτεία να λάβει δραστικά μέτρα για τον πολιτισμό.

«Πέρασαν σχεδόν 2 μήνες από τότε που έκλεισαν θέατρα, σινεμά, χώροι ψυχαγωγίας.. και ακόμα δεν έχω ακούσει μία ολοκληρωμένη ανακοίνωση για τον χώρο του Πολιτισμού!! Αναφέρεται πάντα ξώφαλτσα...στο τέλος σαν να είναι ένας μικρός ασήμαντος κλάδος!!! Όποια κυβέρνηση ανεβαίνει στην εξουσία μιλάει αρχικά για τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, τον Πολιτισμό!!! Στα δύσκολα όμως δεν υπάρχει αυτή η βιομηχανία…» έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Το κύριο θέμα αυτήν την στιγμή δεν είναι πότε θα ανοίξουν τα θέατρα, θα γίνουν συναυλίες, θα γυριστούν ταινίες...Το σπουδαίο είναι να υπάρξει, να δημιουργηθεί ένα fund, να δοθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο από την Ευρώπη και από τα μεγάλα ιδρύματα για την στήριξη όλων των εργαζομένων στον Πολιτισμό όπως και όλων των επιχειρήσεων που δημιουργούν Πολιτισμό... Δεν πρέπει να παρακαλούν οι καλλιτέχνες, πρέπει να διεκδικούν... Είναι αβέβαιο το πότε θα μπορέσουμε να γυρίσουμε στην δουλειά μας, στην προσφορά μέσα από την τέχνη μας, οπότε πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο στήριξης μέχρι τότε. Όλοι περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε αυτό το ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Πολιτισμό που θα διαλύσει την ανασφάλεια που έχει κυριεύσει τον χώρο μας. Σε άλλες χώρες έχουν ήδη ανακοινωθεί τα μέτρα στήριξης», σημείωσε η σημαντική καλλιτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση