GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ! ΑΥΤΟ θα μπορούσε να είναι το (νέο) σποτ του Χρ. Λούλη για την Ομόνοια και τον Κ. Μπακογιάννη...

Nikos Bovolos Με παίρνει τηλέφωνο ο Μπακογιάννης το πρωί. Πρωί πρωί. Θα κάνουμε εγκαίνια το βράδυ; Μου λέει. Και βέβαια του λέω. Πού θ...

Nikos Bovolos
Με παίρνει τηλέφωνο ο Μπακογιάννης το πρωί. Πρωί πρωί. Θα κάνουμε εγκαίνια το βράδυ; Μου λέει. Και βέβαια του λέω. Πού θα πάμε; Ομόνοια; Του λέω. Μόνοι μας; Με ρωτάει. Γιατί θέλουμε και παρέα; Ναι του απαντάω. Γιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα έχει και κόσμο μου λέει.
Μήπως επειδή πρέπει κάπως να προσέχουμε; Του λέω. Και μ'αυτή τη γλυκιά φωνή που συνήθως με κάνει ό,τι θέλει, "μα θα είναι όλοι εκεί, κι ο ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤ1, και θα μας αποθεώνουν, και δεν θα έχει και μπάτσους".
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΟΥ ΛΕΩ. Θα είναι όλοι εκεί. Άρα δεν μπορεί να είναι και ο ιός εκεί γιατί αν μπορούσε θα το έλεγαν τα κανάλια. Κι αν είναι ο ιός εκεί, τότε όλοι οι υπόλοιποι πρέπει μάλλον να είμαστε κάπου αλλού. Σπίτι και να βλέπουμε τηλεόραση. Γιατί τώρα που ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ξέρουμε και τι πρέπει να κάνουμε. Ο συνωστισμός αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Εκτός αν είσαι Μητσοτακέικο και έχεις δώσει 20 μύρια για να σε γλείφουν όλη μέρα τα media. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση