GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Όλα τα αποτελέσματα των κινητών μονάδων είναι αρνητικά - ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαίωσε ότι σήμερα βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, όπως είπε ο πρόεδρος Παναγιώτης Αρκο...

Επιβεβαίωσε ότι σήμερα βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, όπως είπε ο πρόεδρος Παναγιώτης Αρκουμανέας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Αρκουμανέας είπε ότι "το καλό είναι ότι είναι θετικά τα αποτελέσματα, αρνητικά τα τεστ" και πρόσθεσε ότι "αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε, να μην φοράμε τη μάσκα ή να λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας".

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, "στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα για τη διασπορά του κορονοϊού μετά την άρση των περιορισμών".

Επίσης σχολίασε τα περιστατικά συνωστισμού σε διάφορες πλατείες λέγοντας ότι "μας ανησυχούν αυτά τα φαινόμενα γιατί δείχνουν ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι έχουμε τελειώσει με τον ιό. Δεν είναι όμως, έτσι. Δεν δείχνουν ωριμότητα. Μου θυμίζουν στην αρχή των μέτρων που κάποιοι πήγαν κι έκαναν αυτοσχέδια καρναβάλια". Σημείωσε επίσης ότι ίσως στο τέλος του μήνα να γίνει χρήση των γρήγορων τεστ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση