GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει πατέρας

Ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ, Τρέβορ Ένγκελσον αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας. Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με φωτογ...

Ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ, Τρέβορ Ένγκελσον αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας. Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην οποία ποζάρει κρατώντας την κοιλίτσα της συζύγού του Τρέισι Κούρλαντ.

"Η καλύτερη μελλοντική μητέρα της χρονιάς... Ό,τι καλύτερο έχω δημιουργήσει. Κοριτσάκι μου περιμένω με ανυπομονησία και ενθουσιασμό να σε γνωρίσω τον Σεπτέμβριο", ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ο παραγωγός ταινιών ήταν παντρεμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ από το 2011 μέχρι και το 2013. Ο 43χρονος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Τρέισι Κούρλαντ δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018.Ο γάμος του Ένγκελσον με την Κούρλαντ πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο σε μία έπαυλη στα Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση