GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεξικό: Εκτελεστές παρίσταναν το ζευγάρι και άνοιξαν πυρ κατά περιπολικού - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που τέσσερις ένοπλοι ανοίγουν πυρ κατά περιπολικού στο Μεξικό. Το περιστατικό σημειώθ...

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που τέσσερις ένοπλοι ανοίγουν πυρ κατά περιπολικού στο Μεξικό. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη Ζακατέκα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα οι εκτελεστές, ένας άνδρας και μία γυναίκα που παρίσταναν το ζευγάρι και διέσχιζαν τον δρόμο πιασμένοι χέρι - χέρι περνώντας μπροστά από το περιπολικό έβγαλαν όπλα και άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος. Το περιπολικό “γάζωσαν” και άλλα δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο έξω από ένα σαλόνι ομορφιάς.

Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό γλίτωσαν από θαύμα. Σύμφωνα με τη Daily Mail οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση