GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην τραγωδία που είχε συγκλονίσει τη Μακρακώμη: Εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του νεκρού ζευγαριού

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το έγκλημα που συγκλόνισε τη Φθιώτιδα. Το αυτοκίνητο του τραγικού ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτ...

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το έγκλημα που συγκλόνισε τη Φθιώτιδα. Το αυτοκίνητο του τραγικού ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Μακρακώμη και το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί εντοπίστηκε στον Ίασμο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τζιπ εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής εγκαταλειμμένο σε μία ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε διακίνηση μεταναστών καθώς και για το πώς συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αστυνομικοί θα διεξάγουν έρευνα στο αυτοκίνητο προκειμένου να εντοπιστεί DNA ή κάποιο άλλο στοιχείο που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν αλλά και το πού χρησιμοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση