GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για τον διαδικτυακό "γάμο" της Μαρίας Ιωαννίδου - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδικτυακό γάμο με καλεσμένους μέσω skype έκανε εν μέσω καραντίνας η Μαρία Ιωαννίδου, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Κυριακής στη...

Διαδικτυακό γάμο με καλεσμένους μέσω skype έκανε εν μέσω καραντίνας η Μαρία Ιωαννίδου, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο σύντροφος μου, ο Δημήτρης, έχει μία εμμονή να με παντρευτεί. Και μου λέει "δεν κάνουμε έναν εικονικό γάμο. Θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω και εγώ κουστούμι, θα καλέσουμε φίλους μέσω skype"...Ο μόνος που ήταν στο σπίτι ήταν ο σκύλος μας, οπότε λέω κουμπάρος ο σκύλος μας. Παραγγείλαμε ψητά και τους τα στείλαμε στο σπίτι... Πριν από τρεις ημέρες έγινε ο γάμος... Με το που θα βγω θα αναζητήσω τεκνό και μπότοξ», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Λίγες ώρες αργότερα, το γεγονός αυτό σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού. Όπως είπε η παρουσιάστρια, «είμαι πολύ χαρούμενη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη και ιδανικά θέλω να γίνει και ένας κανονικός γάμος. Είναι πάνω από 10 χρόνια μαζί και ο Δημήτρης την αγαπάει πάρα πολύ και την διεκδικεί πάρα πολλά χρόνια και η Μαρία είναι αυτή που δεν λέει το πολυπόθητο ναι. Για να βγάλω από τη δύσκολη θέση τη Μαρία, Δημήτρη μου εγώ λέω ναι, σου τη δίνω, παρ'την , έχεις την ευχή ενός μέρους της οικογενείας. Εφόσον το λέω εγώ τελείωσε, ο γάμος θα γίνει. Δεν ρωτάμε τη νύφη πλέον, Μαράκι πάρ' το απόφαση. Να ζήσουμε και καλά στέφανα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση