GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κρήτη: Σφοδρό τροχαίο με έναν νεκρό και έξι τραυματίες - Ανάμεσά τους και παιδιά

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά είναι ο τραγικός απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ ...

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά είναι ο τραγικός απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/5) στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη. Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας περίπου 35 ετών. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι η μηχανή του ενός οχήματος "εκτοξεύτηκε" δεκάδες μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Αρχικά, όλοι οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Ανάμεσα τους μία 25χρονη και ένα 9χρονο κορίτσι.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε πενταμελής οικογένεια ενώ στο δεύτερο ένα όχημα, ένα μόνο άτομο. Πρόκειται για το 5ο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση