GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάλι Μπέρι: Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει στην καραντίνα

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Χάλι Μπέρι αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που βιώνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κ...

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Χάλι Μπέρι αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που βιώνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού είναι το διάβασμα των παιδιών της.

"Είναι ένας εφιάλτης για εμένα", είπε η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο Entertainment Tonight αναφερόμενη στα παιδιά της και στην κατ' οίκον διδασκαλία.

"Δεν μαθαίνουν τίποτα και είναι δύσκολο. Έχω ένα 6χρονο παιδί και αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν 6χρονα βλέπουν άλλα 6χρονα να κάνουν κάτι τότε το κάνουν και αυτά. Για παράδειγμα κάθονται να φάνε επειδή βλέπουν 25 άλλα παιδιά να το κάνουν. Κάθονται ήσυχα στα θρανία τους και ζωγραφίζουν επειδή βλέπουν και τα άλλα να το κάνουν. Στο σπίτι δεν υπάρχουν άλλα 25 παιδιά που διαβάζουν τα μαθήματα τους. Επομένως το να τα κάνεις να συγκεντρωθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι παρότι είναι στο σπίτι πρέπει να λειτουργήσουν σαν να είναι στο σχολείο είναι πραγματική πρόκληση", ανέφερε η Χάλι Μπέρι και πρόσθεσε:

"Ωστόσο, έχω απολαύσει την κάθε στιγμή που περνάω μαζί με τα παιδιά μου... Όταν δεν χρειάζεται να γίνομαι αυστηρή για να διαβάσουν ο χρόνος που περνάμε είναι πολύ ποιοτικός και δημιουργικός".

Πηγή πληροφοριών: foxnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση