GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!»ΤΕΛΟΣ ο Γ. Τράγκας από τα «Παραπολιτικά»...

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρών...

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Με αυτά τα λόγια έγινε γνωστή η “λύση της συνεργασίας” του Γ. Τράγκα με το ραδιόφωνο του Ομίλου των Παραπολιτικών. Όπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενά του η διακοπή του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 29 Μαίου αλλά προφανώς κάποιοι φρόντισαν να τελειώσει νωρίτερα και να ανακοινωθεί τις πρωινές ώρες.

Ορισμένες από τις φράσεις του Γιώργου Τράγκα ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας:

– Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα “Παραπολιτικά FM” την Παρασκευή 29 Μαΐου.

– Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα.

– Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε.

– Θα είμαι κοντά σας εδώ στα “Παραπολιτικά FM” έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.

– Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.

– Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα “Παραπολιτικά”, αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση