GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Καθαρισμός και απολύμανση στη Νέα Παραλία - Απομακρύνθηκαν τα κιγκλιδώματα - ΦΩΤΟ

Επιχείρηση απολύμανσης και απομάκρυνσης των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο πλακόστρωτο της Νέα...

Επιχείρηση απολύμανσης και απομάκρυνσης των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργεία του κεντρικού δήμου σήκωσαν περίπου 500 κιγκλιδώματα και σχοινιά, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, δημοτικοί υπάλληλοι με πλυστικά οχήματα προχώρησαν σε πλύσιμο και απολύμανση της Νέας Παραλίας, τόσο του πλακόστρωτου όσο και του αστικού εξοπλισμού, κατά την πρώτη ημέρα επανόδου της κοινωνίας στην κανονικότητα. Η δράση καθαριότητας και περιποίησης του παραλιακού μετώπου, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων, πραγματοποιήθηκε παρουσία των αντιδημάρχων Καθαριότητας, Νίκου Ζεϊμπέκη και Περιβάλλοντος, Σωκράτη Δημητριάδη. Σύμφωνα με τον κ. Ζεϊμπέκη, οι επιχειρήσεις απολύμανσης της Νέας Παραλίας θα συνεχιστούν, όπως επίσης και οι εργασίες πρασίνου.

Κατά τη σημερινή, πρώτη ημέρα ελεύθερης μετακίνησης χωρίς αποστολή sms, αρκετοί ήταν οι πολίτες που απόλαυσαν από το πρωί τη βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: voria.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Voria gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση