GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος εποχής για Τσιόδρα-Χαρδαλιά - Σταματούν οι ενημερώσεις για τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Το τέλος των live ενημερώσεων για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας, όπως τις είχαμε συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, ανακοίνωσαν ο...

Το τέλος των live ενημερώσεων για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας, όπως τις είχαμε συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, ανακοίνωσαν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τρίτης.
Στη σημερινή τελευταία συνέντευξη Τύπου, ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό τόνισε πως δεν χρειάζεται πλέον αυτή η τακτική ενημέρωση, καθώς ενδεικτικά -όπως είπε- το πραγματικό R0 χθες το βράδυ ήταν 0,33. Ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε ότι μέχρι τις 31 Μαΐου θα υπάρχει καθημερινά γραπτή ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό κι έπειτα γραπτή ενημέρωση μία φορά την εβδομάδα. "Όπως με έμαθαν οι δάσκαλοί μου κι εμένα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέμεινα μαθητής περισσότερο παρά καθηγητής", είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας πως μόνο του εφόδιο ήταν η ειλικρίνεια και η προσπάθεια ανάλυσης των επιστημονικών δεδομένων.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε πως “κλείνουμε σήμερα 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης”. Δεν ξεμπλέξαμε με την πανδημία, είπε ο κ. Χαρδαλιάς για να συμπληρώσει πως “ήμασταν πάντα ειλικρινείς και ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα”. Εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ η ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση και πρόσθεσε: "Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση