GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη θρίλερ στον Έβρο: Έπεσε στο ποτάμι και κολύμπησε μέχρι την Τουρκία για να μην συλληφθεί - ΦΩΤΟ

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, όταν οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν οργ...

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, όταν οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση προκειμένου να συλλάβουν έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.
Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν τη μεταφορά ναρκωτικών και εξαγωγή τους από τη χώρα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντόπισαν έναν Έλληνα να μεταβαίνει με μηχανή σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, όπου παρέλαβε από καβάντζα πέντε συσκευασίες που περιείχαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης μετέφερε τις συσκευασίες στην όχθη του ποταμού, προκειμένου να τις παραλάβει άγνωστος συνεργός του προερχόμενος από την Τουρκία. Ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εγκατέλειψε στο σημείο τα ναρκωτικά, έπεσε στο ποτάμι και κολύμπησε έως το τούρκικο έδαφος, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 53 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη έξοδο από τη χώρα. Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση