GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρία Κανελλοπούλου: Τι είπε η "Τασία" για το Καφέ της Χαράς

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στην επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς “Το Καφέ της Χαράς” καθώς και στα κοινά στοιχε...

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στην επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς “Το Καφέ της Χαράς” καθώς και στα κοινά στοιχεία που έχει με την ‘Τασία’ την ηρωίδα που υποδύεται.
“Είναι συνεργασία αγάπης, απόλαυσης, επαγγελματικής αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας. Συγκινήθηκα πολύ, όπως όλοι μας. To ‘Καφέ’ ήταν μια αξέχαστη δουλειά, που έδωσε σε όλους μας αληθινή χαρά”, είπε η Μαρία Κανελλοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τηλεθεατή.
Αναφερόμενη στον ρόλο που υποδύεται δήλωσε ότι “Θα πρέπει μάλλον να έχω κάποια στοιχεία του ρόλου, αλλά συνολικά δεν νομίζω πως μοιάζω. Συνηθίζω πάντα να συστήνομαι στους μαθητές μου, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν μεγαλώσει με το ‘Καφέ’, διευκρινίζοντας: ‘Μη νομίζετε πως είμαι μια καλή κυρία που αγαπάει τα παιδάκια’. Γελούν, βέβαια. Αλλά πριν από χρόνια ένας μαθητής μου μού έγραψε κάτι πολύ συγκινητικό: ‘Δεν μοιάζετε με την Τασία. Γιατί είστε πολύ καλύτερη’. Δώρο”.
Στο ερώτημα πώς διαχειρίζεται την κατάσταση με τους περιορισμούς, λόγω της πανδημίας η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε: “Με πάνω και με κάτω. Άλλοτε με ψυχραιμία, άλλοτε με αίσθημα κλειστοφοβίας. Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Δεν με πειράζει η απομόνωση, αρκεί να την έχω διαλέξει. Το γεγονός πως σήμερα δεν είναι προσωπική επιλογή, αλλά επιβολή, με προβληματίζει, με ανησυχεί, σχεδόν με τρομάζει. Για το μέλλον. Πάντως δεν ανήκω στην κατηγορία ‘κάνω γιόγκα’, ‘αθλούμαι’, ‘ανακαλύπτω τον εαυτό μου’ και ‘γίνομαι καλύτερος άνθρωπος’. Αλίμονο, αν στην ηλικία μου περίμενα την πανδημία για να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να ανακαλύψω την αλληλεγγύη, την αξία του ‘μαζί’ και τη σπουδαιότητα του καλού γείτονα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση