GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η δίψα του Νικηφόρου να εκδικηθεί τον πατέρα του και η ομολογία -"φωτιά" του Κυπραίου

Ενάντια στον πατέρα του Δούκα Σεβαστό θα σταθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο Νικηφόρος. Σύμφωνα με το τηλεοπτ...

Ενάντια στον πατέρα του Δούκα Σεβαστό θα σταθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο Νικηφόρος. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό «MY TV», ο Νικηφόρος Σεβαστός αποφασίζει να τον εκδικηθεί και να αποδώσει δικαιοσύνη στο θέμα των αγρο­τών.

Ο ίδιος οργανώνει πολύ προσεκτικά το σχέδιό του για να αιφνιδιάσει τον Δούκα και καταφέρνει ν' αποσπάσει απ’ τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σαμποτάρει το σχέδιο της βι­ομηχανικής ζώνης.

Η Ασημίνα βρίσκεται στο πλευρό του σε όλη αυτή την υπόθεση, κάτι που θα τους φέρει για πρώτη φορά κοντά μετά την αποκάλυψη της προδοσίας του.

Το ζευγάρι ακόμη αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλ­λοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Νικηφόρος, όμως, αυτή τη φορά δεν κατα­φέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα.

Βέβαια, αυτή η αποτυχία τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Μάλιστα, ενώ ο Δούκας συνεχί­ζει να πολεμάει τους αγρότες, ο Νικηφόρος θέλει ακόμη περισσότερο να τον εκδικηθεί.

Η απαγωγή και η σύλληψη

Mία γυναίκα αναμένεται να ανάψει φωτιές στον Δούκα. Ο λόγος για τη Βασούλα, τη γυναίκα του Λια, η οποία γνωρίζει πολλά τόσο για τον Σεβαστό όσο και για τον άντρα της. Ωστόσο, όταν η γυναίκα θα αποφασίσει να ομολογήσει και να καταθέσει η ζωή της θα αλλάξει για πάντα.

Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατεύσει μέχρι τη δίκη και σκοπεύει να τη στείλει σε ασφαλές σημείο στα Γιάννενα. Δεν τα καταφέρνει όμως. Η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του ενωμοτάρχη και όλοι είναι σίγουροι πως κάποιος την απήγαγε για να της κλείσει το στόμα. Και αυτός ο κάποιος, φυσικά, ανήκει στον περίγυρο της οικογένειας Σεβαστού. Η εξαφάνιση αυτή προκαλεί αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, δεν οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο και τον έχει ικανό για όλα. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να του αποσπάσει αυτό που θα ήθελε και αναγκάζεται να τον αφήσει και πάλι ελεύθερο. Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

Η ομολογία φωτιά

Ο Κυπραίος καταφέρνει να διαφύγει τη σύλληψη για όλες τις εγκληματικές του ενέργειες μέχρι στιγμής και πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από όλους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, ένας άνθρωπος διαπιστώνει πως ο Θωμάς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα. Ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά.

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο. Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχθεί στον μοναχό την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά, όμως η ομολογία του θα έχει πάρει μία απρόσμενη τροπή. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, ο Κυπραίος να γλιτώσει απ’ τις πράξεις του ή θα προβεί σε ακόμη μία εγκληματική ενέργεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση